Opel ZAFIRA: op lpg misfire P0302, op benzine geen probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z18XER, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 103

Beste,

Sindskort heb ik alle 16 kleppen en klepstoters laten vervangen sindsdien rijdt mijn opel zafira b 1.8 2006 op lpg op drie cilinders. krijg nml een misfire error P0302. Op benzine rijd hij super.

De volgende heb ik reeds vervangen : bougies, lamdasonde , bobine.
De garage waar ik de kleppen heb laten vervangen geeft aan niets te vinden en geeft aan dat het een lpg issue is. lpg installatie bedrijf heeft ook naar gekeken en geeft aan dat een motor probleem is dat er niets mankeert aan de injector en gas installatie.

Enig idee waar het aan kan liggen ? ik heb de forums gelezen maar wordt er niet wijzer van. iemand ervaring hiermee ? waar moet ik verder zoeken ? toch nieuwe gasinjectoren plaatsen ? zou de onderbrekingsrelais niet goed meer kunnen werken van cilinder nr 2? waardoor ook benzine ingespoten wordt tijdens rijden met lpg ?

gaat overigens om een vogels lpg systeem.

Gr, Bora

Bora5858

Geplaatst door Bora5858 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.