Opel Astra: opel astra 14i

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

ik heb een probleem met het warm worden van de auto, de kachel wordt wel warm, maar op de meter zou hij nog steeds koud zijn, die blijft maar in het blauwe vakje staan, wat kan ik hier aan doen.

groetjes peter

peter.nl

Geplaatst door peter.nl (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Thermostaat (laten) vervangen.

Vinnie981 (0), 16 jaar geleden

Zit heel waarschijnlijk achter je distributieriem en die moet dan meestal ook los (hoewel sommige mensen met kleine vingertjes de thermostaat wel kunnen vervangen zonder de distributieriem los te halen, heb ik gehoord). De distributieriem kun je dan het beste ook maar direct meenemen.
Komt die bij file rijden wel omhoog en gaat de fan dan draaien (als de fan praktisch nooit gaat draaien is het inderdaad de thermostaat, als hij wel gewoon gaat draaien je themperatuurmeter, maar die kans is klein)?
Snel vervangen overigens, want het kost extra brandstof en de motor slijt extra, omdat die eigenlijk altijd koud blijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.