Opel Astra: opel astra 1.7 eco flex

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 CDTI ecoflex

Beste,

Ik ga deze auto krijgen en bij Opel kunnen ze me niet helpen. Ik moet de auto voor 1 augustus krijgen en af fabriek lukt dus niet.
Nu hebben ze een staan maar die heeft 2 zaken niet die volgens mij makkelijk op te lossen zijn, maar ze weten het daar niet en wellicht weet iemand hier wel een antwoord op.

* CD 70 zonder bluetooth, kan ik hier iets aan toevoegen ( origineel wil geen parrot ding ergens hebben zitten ) zodat ik de fabrieks functies heb. Met spraaksturing en bediening op stuur. Zo ja hoe moet dit en wat heb ik nodig?

* Ombouwen van airco naar ECC volgens mij is het gewoon de unit ( in dashboard ) wisselen, klopt dit en weet iemand of dit duur is?

Hoop op een reactie. Bedankt allemaal alvast.

Mvg

Svensson

svensson

Geplaatst door svensson (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Opeltje (0) PRO, 14 jaar geleden

ombouwen naar ecc is niet simpel....je hebt een bedieningspaneel nodig voor ecc, de bedradingboom en een geheel andere kachelbak. dus het dashboard moet er geheel uit........en dit gaat flink in de papieren lopen. wat de gsm betreft......andere middenconsole ivm met cradicle houder, microfoon, een gsm portaal computer en wederom een bedradingboom. dit gaat wel erg veel kosten zo hoor......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.