Opel Astra: opel astra 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

gisteravond gereden naar de zaak 3km ritje daar aangekomen de lichten laten branden nu is er 1 h7 lamp kapot ik was 10 minuten binnen en toen ik weg wilde ryden starte de auto niet een vriend is gekomen en aangeduwd dat lukte,alleen nu hoor ik een tik in de motor bovenaan links.tevens sytarte de auto weer niet vanochtend accu is groen dus moet vol zijn maar slaat niet aan lijkt wel of de accu niet geladen is maar lampindicator geeft aan dat hij wel vol is.tevens de kapotte h7 eruit gehaald vanochtend toen ik mijn auto met de cv op slot wilde doen ging hij op slot en gelijk weer van slot af en herhaalde keren opslot en open na een paar keer doen bleef hij op slot.
wie kan mij helpen met het oplossen van dit probleem het niet starten , tik links bovenin cv doet raar.

gr jack

depositair

Geplaatst door depositair (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

gewoon eens beginnen met een frisse accu,dat lampje op je accu zegt me niet zoveel.dan laadstroom/lekstroom eens meten of laten meten.

depositair (0), 15 jaar geleden

is opgelost idd de accu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.