Opel Astra: Opel Astra 2004 startproblemen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

Hallo mensen, ik zit met een probleempje. Ik ga er even ook een voorverhaal bij vertellen, want ik word er nu een beetje gek van...
Ik heb in mei 2008 een opel astra 1998 gekocht. Na 1 jaar rijden ontstonden er startproblemen, hierdoor ingeruild voor een nieuwere opel astra 2004. Paar maanden terug wel veel kosten aan mijn astra van 1998 moeten doen... (ongeveer 800 euro) Ondertussen ook een auto voor mijn vrouw gekocht in februari 2008 renault twingo 1994, na 6 maanden startproblemen moest naar de sloop! Binnen korte tijd weer een nieuwe atuo voor haar gehaald Fiat Punto 1998 in februari 2009. Na 1 maand ook al startproblemen.. voor 250 euro laten maken. Na 2 maanden startproblemen, accu vervangen voor 100 euro, na 2 weken schakbelbak kapot 500 euro laten maken.. Op een gegeven moment werd ik het zat mijn astra van 1998 en fiat punto 1998 ingeruild voor een nieuwe opel astra 2004. Nou rijden we nog maar 3 weken in die auto, airco doet het niet, wieldop is eraf gevallen.. dat zijn nou wel kleine dingen, MAARR alweer startproblemen!! Ik word er gewoon niet goed van. 1 week geleden heb ik mijn vader op schiphol afgezet, na 45 minuten mijn auto gestart, lukte niet. anwb gebeld, na 10 minuten weer geprobeerd, hij startte gewoon. Gisteren slaat mijn motor af, en wil niet meer starten. weer de anwb opgebeld, na 10 minuten start hij weer. Ik liet de anwb toch maar een kijkje nemen dit keer, hij kon dus niks vinden!! Ik heb al een paar keer hetzelfde problemen gelezen op internet, en na vele reperaties blijft het probleem zich verhouden.. Wie kan mij helpen!! Ik heb nu al 3 jaar mijn rijbewijs, en heb al 5 autos gehad! met alle 5 gewoon geen geluk! Het kost mij elke keer bakken met geld! Zal ik de auto verkopen, of een gewoon weer laten maken.. ik weet het echt niet meer!

aub geef tips of oplossingen...

ozkan1985

Geplaatst door ozkan1985 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Afslaan en dan een tijdje niet niet willen aanslaan (wel starten) komt overeen met de symptomen van een defecte BDP-gever (krukaspositiesensor).

ozkan1985 (0), 13 jaar geleden

Wat kost dat ongeveer? Zo kan ik me alvast voorbereiden voordat de garage onnodige kosten gaat verzinnen. Alvast bedankt.

ozkan1985 (0), 13 jaar geleden

We hebben het auto laten uitlezen en gaf krukasprobleem aan. Maandag komt het bestelde stukje binnen, en dan wordt het gemaakt. Nou nog hopen dat het probleem dan verholpen wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.