Opel Astra: opel astra valt stil als je onder de kwart tank benzine komt

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo, heb een opel astra, die valt stil als je onder een kwart tank benzine komt, heb de tank losgehad, benzinepomp is goed, en buisjes en slangen zijn ook goed, heb de zeef van de brandstofpomp gereinigd.
slingerschit/ bakje waarin de benzinepomp zit is ook goed.
als de tank halfvol is , dan is er geen probleem.
enig idee?

pipi

Geplaatst door pipi (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Knuckles (0) PRO, 16 jaar geleden

moet toch iets in de tank zijn krijgt dan schijnbaar niet genoeg of zelfs helemaal geen benzine

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

mischien tankdop of ontluchting

Knuckles (0) PRO, 16 jaar geleden

op een tankdop slaat ie niet af wel op lucht in de brandstofleiding wat veroorzaakt kan worden door toch ergens inwendig een leiding of slingerpot lek in de tank of ergens een verstopping waardoor hij geen benzine meer kan pompen als de benzine niet meer via de bovenkant de slingerpot inloopt
het kan zelfs nog zo zijn dat de pomp zelf vastloopt als hij niet meer voledig ondergedompeld staat maar dat komt maar heel weinig voor

Mr.Volt (0) PRO, 16 jaar geleden

Er zal idd ergens een lek in de aanvoerleidingen optreden. Naarmate de brandstofspiegel dieper komt te liggen moet er meer werk verzet worden op deze op te pompen en kan een kleine lekkage in het systeem dan forse gevolgen hebben.
Of de pomp vast loopt? Alles kan in deze, de pomp kan ook een defect ventiel hebben. Indien de pomp op de branstoftank zit zou ik deze hoe dan ook vervangen. Een goede tweederhandse is niet duur.

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

brandstofpompen zijn een kwaaltje, vervang hem en je bent ervanaf.


Groeten marcel

ismael10t (0), 13 jaar geleden

Hallo mensen, Ik denk dat ik ook een probleem heb met de benzinetoevoer. Mijn opel astra g van 1999 valt soms spontaan uit of wil helemaal niet starten. Als ik een paar harde tikken geef op de benzinetank. Dan start de auto gewoon. Hij loopt helaas niet meer stationair en valt soms zomaar uit.

Waar kan het aan liggen??

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=ismael10t]Hallo mensen, Ik denk dat ik ook een probleem heb met de benzinetoevoer. Mijn opel astra g van 1999 valt soms spontaan uit of wil helemaal niet starten. Als ik een paar harde tikken geef op de benzinetank. Dan start de auto gewoon. Hij loopt helaas niet meer stationair en valt soms zomaar uit.

Waar kan het aan liggen??[/quote]
Gelukkig, je hebt de rubriek opel gevonden!!!!
Nu nog zelf even een nieuw topic openen en dan krijg je de antwoorden met de meest praktische oplossingen

Gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.