Opel Corsa: Opel corsa houd in wanneer hij warm wordt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: x14sz

Als ik s'morgens als hij koud is ga rijden dan loopt mijn corsa perfect,maar zodra hij warm begint te worden dan gaat hij bij rustig normaal rijden heel erg inhouden.Wie kan me zeggen wat dit kan zijn.Ik heb al bougies en bougiekabels vernieuwd maar nog steeds geen resultaat.

hondacbr

Geplaatst door hondacbr (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zou de motortemperatuursensor wel eens kunnen zijn. Zit aan de achterkant van het inlaatspruitstuk, meestal voorzien van 'n blauwe, 2-draads stekker.
Als deze 'n verkeerd of geen signaal geeft, klopt de hoeveelheid ingespoten benzine niet meer. Ze gaan nog wel een stuk. Eigenlijk zou je de data moeten (laten) uitlezen met lopende, warme motor.

Gr.

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Weer dubbel. Lang leve de server........

Gr.

hondacbr (0), 17 jaar geleden

[quote=hondacbr]Als ik s'morgens als hij koud is ga rijden dan loopt mijn corsa perfect,maar zodra hij warm begint te worden dan gaat hij bij rustig normaal rijden heel erg inhouden.Wie kan me zeggen wat dit kan zijn.Ik heb al bougies en bougiekabels vernieuwd maar nog steeds geen resultaat.[/quote]
Ik heb het probleem inmiddels zelf kunnen oplossen,het was namelijk het gehele injectiehuis wat niet meer goed vastzat.Heb alles weer normaal aangedraaid en mijn opeltje loopt weer als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.