Opel Corsa: opel corsa start niet

Bouwjaar: 1995

Ik heb een opel corsa uit 1995 met startonderbreking. Als ik hem 's ochtends start doet hij het altijd, als ik 8u later uit mijn werk kom start hij ook altijd. Maar ik heb al drie keer gehad dat ik erin rijd en bv boodschappen doe en na ca. 20min tot een half uur weer terugkom dat hij met geen mogelijkheid meer wil starten. De startmotor draait ook niet, wanneer ik het contact omdraai gebeurd er gewoon helemaal niets geen klik geen geluid niks.
Laat ik de auto dan staan en ik kom een uurtje later weer terug, start hij meteen. (Ik kom nu dus ook net lopend thuis, en ik zal zo wel weer een stuk gaan lopen om te zien of die al weer wil starten)

Weet iemand wat dit is, want ik heb het idee dat dit zo een probleem is dat ze bij de garage niets kunnen vinden omdat hij gewoon start. En dat je zelf de volgende keer weer stil staat.

Marachi

Geplaatst door Marachi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

biomus (0), 19 jaar geleden

Hmm, wet van Murphy!! Ik zou de startonderbreker er tussenuit halen en kijken wat ie dan doet. HElaas kan ik je niet vertellen welke draden je moet doorverbinden, maar er zijn er hier genoeg die dat wel kunnen.

Suc6, bio

fritske (0), 19 jaar geleden

startonderbreking geloof ik niet.. ik heb een combo uit 95, met startonderbreking, en als ik start met een sleutel waar het zendertje niet in zit draait de startmotor wel. Hij krijgt alleen geen brandstof ofzo, hij slaat dus niet aan.

misschien is je schakelblokje aan het contact kapot.

groeten henri

Marachi (0), 19 jaar geleden

Ok ik heb hem vanmorgen naar de Opel dealer gebracht en de starmotor was stuk, wat er precies mee was weet ik niet. Maar 't geintje koste me wel ¤300,-

biomus (0), 19 jaar geleden

Hmm, hier hebben we een geval van goed verwoorden. Tja, kan maar zo. Ik hoop dat je nu meer geluk hebt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.