Opel Omega: opel omega

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 liter

hoi ,
ik heb geen probleem ,maar had er wel een waar ik even niets van begrijp;; mijn schoondochter heeft de lampen van de omega laten branden ,lekker handig, accu was na een paar dagen dus leeg.mijn schoonzoon heeft hem geprobeerd te starten met booster , dat lukte niet....
vanmorgen ben ik even wezen kijken , auto geprobeerd over te starten met mij eigen auto , auto deed helemaal niets , er brandde nog geen dashboard lampje ??????
zekeringen na gekeken , allemaal goed .
andere accu geplaatst in omega , het zelfde verhaal ,helemaal dood ,nog geen klik.
dus ik was aan het einde van mijn latijn ,anwb gebeld, deze kwamen binnen 1 uurtje , booster gepakt eraan gehangen ... en jawel hoor meteen starten.
zou het kunnen zijn dat omdat ik de polen eraf gehad heb , de zekeringen en de relais eruit gehad heb , de computer even tijd nodig heeft om te resetten
ik zou het gewoon graag willen weten ..
mvgr
frans

Art-52

Geplaatst door Art-52 , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

moderator PRO, 11 jaar geleden

Ik denk dat de ANWB gewoon iets beter materiaal heeft.
Dat is net zoals met die zgn. "startkabels" van € 4.95 bij de Hema, Lidl enz. Allemaal niks. Kun je nog geen fietslamp mee laten branden, laat staan een auto starten.

Art-52, 11 jaar geleden

beste moderator,
ik gebruik geen materiaal van de lidl of hema , koop mijn spullen bij de automateriaal zaak , voor de verdere rest ben ik geen monteur maar wel een aardige hobbyist , die meestal aan amerikaanse oldtimers klust.met mijn booster [ook niet van de lidl ] start ik regelmatig diverse oude v 8 wagens en dat is geen probleem.
de andere accu die ik in de omega gezet had was van een opel commodore 2.5l 6 cil . van net een week oud .[ de accu dus]
nou geef ik toe dat ik van dat modernere spul met al die elektronica en computershit niet veel kaas heb gegeten daarom dus die vraag op het forum.
greetz frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.