Opel Vectra: opel vectra 20 dti

Bouwjaar: 1999

hoi vorigge week onder het rijden ging het motormanagment lampje branden anwb bijgeweest zij is lampda sonde maandag door laten meten was het de luchtmassa meter die vervangen lampje uit nu maar trekt nog niet goed auto voor apk gehad roetmeting alles was goed als je langzaam gas geeft onder het rijden komt die op toeren geef je veel gas gaat die inhouden net ook luchtfilter vervangen inlaat spruitstuk gereinigd maar kelpt nog niks iemand id wat het kan zijn nog met uitlezen van systeem geen foutmelding meer nu dus staan voor een raadsel nu hoop dat jullie wat weten in ieder geval vast bedankt oja km stand ongeveer 140000

dutplayvectra

Geplaatst door dutplayvectra (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rudi10554 (0), 18 jaar geleden

Het kan zijn dat je toch nog een lek hebt in het vacuumsysteem.
Dat zijn al die dunne zwarte slangetjes. Ik heb het zelfde gehad en toen was het slangetje net achter de turbo (verw.regelklep) gesmolten door de hitte van de turbo.
Suc6
Rudi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.