Opel Vivaro: opel vivaro

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Geachte collega,s

Volgende probleem, Opel heeft met de storm buiten gestaan met bestuurders raampje open Beetje stom maar klant zijn probleem. Veel regen binnen gekomen op en in dashboard. Auto proberen te starten maar de deur sloten bleven open en dicht gaan. Het lampje op het dashboard van het Pat-systeem knippert De deursloten werken weer naar behoren gaan met de sleutel open en dicht. Alleen bij het willen starten van de motor blijft het rode lampje van het anti-diefstal systeem branden en wil de motor niet aan slaan. Logisch want het anti diefstal systeem blijf aan staan en gaat ook bij het sluiten. Ook met het resetten van de accu geen verschil. Verhaal gaat dat de ecu vervangen moet worden Wie weet raad vr. Victor

victor007

Geplaatst door victor007 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

body control module zal vol met water staan en dus vervangen moeten worden,zit ongeveer onder het stuur iets aan de rechterkant.rechthoekig zwarte kast.Deze vervangen en opnieuw in laten leren bij de dealer of een universeel met een tech 2.bcm is op zich niet al te duur.

victor007 (0) PRO, 10 jaar geleden

Oke dank voor de oplossing. Sorry voor de late reaktie, was echt vergeten om dit aftesluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.