Opel Astra 2012: P066E code

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A17DTE, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 81

Astra geeft melding P066E nieuwe gloeibougies geplaatst. Maar naar herhaalde pogingen komt de melding steeds terug. Iemand een idee? Melding mag ook uitgeschakeld worden helemaal als dat kan. Auto loopt verder perfect en gisteren ook zonder problemen door de keuring gekomen.

Bert1197

Geplaatst door Bert1197 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

P066E - Gloeiplug cilinder 3 signaal te laag
Er is een probleem met de gloeibougie van cylinder 3.
Naast wat slechter aanslaan in winterse omstandigheden kan dit ook van invloed zijn op het regenereren van het roetfilter, want ook daarbij worden de gloeibougies vaak gebruikt.

Bert1197 (0), 2 jaar geleden

Zoals ik al schreef zijn alle gloeibougie vervangen. Zou sterk zijn als de derde nu weer niet goed is. Deze had ik als test al verwisseld met nummer twee. Zelfde fout is er dan. Dus moet het wat anders zijn. Maar wat is dan de vraag.

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Bedrading ook gecontroleerd?

Bert1197 (0), 2 jaar geleden

Ja en dan moet ik eerlijk bekennen dat bij nummer drie de bedrading het omhulsel los ligt. De kabels zelf zien er goed uit mijn inziens. Is deze kabel ook door te meten? Of wat zou het kosten om de hele kabel te vervangen?

Hans4040 (300) PRO, 2 jaar geleden

Door admin verplaatst. Je hoeft niet telkens een nieuw topic te starten voor hetzelfde probleem


Ik heb nog steeds het volgende probleem:
P066E Cylinder #3

Wat heb ik al geprobeerd?
Nieuwe gloeibougies
Een hele nieuwe kabelboom.
Maar helaas fout gaat er niet uit.
Dus heeft iemand een idee. Auto start verder perfect en ook onder het rijden zijn er geen problemen. Wie o wie heeft het antwoord voor mij. Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.