Opel corsa: Parkeerlicht

Bouwjaar: 2004

Ik heb Corsa Opel editie Kim Clijster. In de handleiding staat dat wanneer de richtaanwijzer ingeschakeld staat en men verwijdert de kontaktsleutel dat dan het parkeerlicht aan de zijde van de ingeschakelde richtingsaanwijzer moet branden.
Ik krijg wel een speciaal geluid te horen wanneer ik de deur open maar het parkeerlicht brandt niet. In de garage zegt men dat dit niet meer voorzien is vanf het bouwjaar 2004. Mij lijkt het niet logisch dat er een vermelding in de handleiding staat en dat er een geluid wordt voorzien voor iets dat niet werkt.
Heeft iemand hier een andere ervaring mee?

eyndejan

Geplaatst door eyndejan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

de delaer heeft gelijk. is komen te vervallen op verschillende modellen per 2004/5.

eyndejan (0), 19 jaar geleden

Hartelijk dank voor de snelle reactie, wel spijtig dat het nog in de handleiding vermeld wordt en de mannen van den Opel mochten het muziekje ook wel verwijderen

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Heeft iemand enig idee waarom het parkeerlicht is komen te vervallen? Ik vind het erg handig, vooral omdat ik het buitengebied woon en je er toch niet aan moet denken dat iemand je auto niet ziet staan, zo half in de berm geparkeerd, en hem dan aanrijdt :S

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.