Opel Corsa: Parrot carkit CK3100

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Beste,

Ik heb problemen met het overzetten van mijn Parrot carkit van mijn Omega (geen problemen) naar mijn nieuwe Corsa. Orginele overgangskabelset (TCP) bijgekocht tussen radio en ISO en weer naar dashboard. Blijf met een aantal draden over van de stekkers en de kit:
Groen en bruin (line plus en min) waar worden deze op aangesloten? Plus (rood) Min (zwart) en oranje van de voeding (op stekkers aansluiten of separaat van voeding voorzien. (met CANbus weet je maar nooit) Rose draad mute (stekkerset)aan gele draad mute van carkit?
Stekkerset tussen dashboard en radiogeschakeld. Geeft aan extern, en kort daarna speeld te radio weer.
Misschien eennschemaatje, daar de garage en Parrot hier niet veel over loslaten.

Ik dank alvast voor jullie commentaar.

Groetjes Paul

paul7546

Geplaatst door paul7546 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Originele radio in de Corsa? Zo ja, dan heb je alleen een schakelstroom nodig met de juiste verloopkabel tussen radio en Parrot. Deze kun je achter de lichtschakelaar weghalen op de draad van de schakelaarverlichting.

paul7546 (0), 13 jaar geleden

Ja, dat is met wel duidelijk, echter waar sluit ik mijn mute (losse gele draad parrot) op aan, op de rose mute welke als een losse kabel uit de stekkerset komt. En de Line plus en line min, waar sluit ik dee op aan (dit zijn losse draden van de Parrot set?

Ik hoor het graag nog even.

Groetjes Paul

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Die losse draden hoef je niet aan te sluiten. Alleen de geschakelde plus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.