Opel Astra: Piepend geluid bij linker voorwiel

Bouwjaar: 1991

Hallo,

Mijn astra heeft na een tijdje rijden last van een piepend geluid bij het voorwiel. Nu heb ik gelezen dat dit aan vuil of het remblok kan liggen die iets aanloopt. Wat kan ik hier aan doen? Kan ik het zelf doen en wat kost het als je er iets aan laat doen?
Ben niet extreem handig met auto's (kan een v-snaar vervangen en spannen maar daar houdt het op)

Rinse

Rinse

Geplaatst door Rinse (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

de remblokken en de rem klauw even schoon makken met een kwast en een staal borstel dat al het vuil weg is en de glij bussen opnieuwe in het vet zeten.

gr tijne

Rinse (0), 19 jaar geleden

Ik heb tijdens mijn APK de remschijven en de blokken aan de voorzijde laten vervangen. Het probleem was 2 dagen opgelost maar nu begint het weer van voren af aan. Mijn achterremmen zijn schoongemaakt en de monteur zei dat deze er nog als nieuw uitzagen dus denk niet dat het daar aan ligt. p.s. mijn remmen piepen nog steeds bij het remmen zelf. Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn (vooral dat piepende geluid bij het rijden)

Rinse

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.