Opel Meriva: Pieptoon voowielen/aandrijving

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 CDTI

Al meer dan 4 maanden het volgende probleem. Bij het rijden komt er een hoge pieptoon bij de voorwielen vandaag. Tot nu toe 2 maal naar de garage geweest en er naar laten kijken, maar niks te vinden krijg ik te horen. Remmen voor waren niet de beste meer en om alles uit te sluiten deze gelijk laten vervangen. Pieptoon is er nog steeds, maar niet altijd. Lijkt wel dat het pas echt opkomt bij het rijden van een aantal km's. Garage kan dus niks vinden, heb er zelf ook al meerder keren naar gekeken. Zit geen speling op de wielen. Als ik nu met 120 naar huis toe rij zie ik regelmatig verbaasde blikken in andere auto's van waar komt die pieptoon toch vandaag. Iemand een suggestie? Ik rij heel wat kilometertjes maar kom er niet vanaf.

nico2612

Geplaatst door nico2612 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik weet niet of dit model ze heeft maar ik heb al diverse keren hier auto's gehad daar liep de achterplaat tegen de remschijf aan.
Oiram

nico2612 (0), 13 jaar geleden

Volgens mij dus niet, en dat zou dan toch moeten opvallen bij het vervangen van de remmen?

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als die plaat er niet opzit is het natuurlijk nvt.

Als hij er wel op zit, je ziet het soms moeilijk.(hij zit er normaal ook al dichtbij)

Oiram

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.