Opel Vectra: Pompelectronica over te zetten?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: Y20DTH

Ik heb een vraag, Een kennis van mij heeft een Vectra C met een Y20DTH uit 2003 nu is de krukas van dat blok gebroken, en heeft ie een Y20DTH gekocht uit een een G Astra nu had ik al gezien dat je alles moet overzetten, incl de pomp, die van de Astra Heeft namelijk 1 stekker en die uit de vectra 2

Nu zat ik mij af tevragen of je de electronica over kan zetten van de ene naar de andere pomp, wand de pompen overzetten is nogal een ******klus

madmax1969

Geplaatst door madmax1969 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Weet je zeker dat het dezelfde motor is heb je geen DTL of DTR te pakken of..? En dat je niet meer problemen op je nek haalt dan nodig als de pompelectronica al anders is??

Meestal moet je trouwens de pomp overzetten (word en bijna nooit bijgeleverd.) er zit namelijk auto specifieke software in en is gecodeerd voor de auto waar hij in zit, de elektronica overzetten zou ik persoonlijk niet aan beginnen je kan de ecu van de pomp schroeven maar er loopt een flatcable in de diesel naar een sensor in de pomp en je hebt een nieuwe pakking nodig voor tussen je pomp en ecu anders lekt je pomp of erger je ecu loopt vol diesel, en of het dan gaat werken ?????

Pomp vervangen valt opzich welmee,zeker als de motor er toch uitgehaald moet worden.

madmax1969 (0), 11 jaar geleden

Heb inmiddels de pomp al overgezet, die electronica overzetten wil ook niet de pompen zijn vanbinnen helemaal anders.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.