Opel Vectra: Probleem met knipperlichten en koelfan die tegelijk draait.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: C20NE

Goedemorgen.

Is zit nu met een probleem. En hopelijk kunnen de heren helpen . Het gaat om een Vectra A
Het volgende is er aan de hand. Als ik mijn auto op kontakt zet blijft links voor en links achter het knipperlicht branden. Als ik de richtingaanwijzer gebruik dan werkt recht wel knipperend maar links blijft die branden. De gevaren lichten doen het wel als de auto niet op kontakt staat. Maar zet ik hem op kontakt dan werken ze niet. Ook merkte ik dat als ik de gevarenlichten aanzet of ik zet hem op kontakt of ik laat het alarm afgaan dat mijn koelfan ook zachtjes mee begint te draaien. Iemand een idee wat het euvel zou kunnen zijn? Vooral het rare vind ik dat die koelfan ook mee draait

j.link

Geplaatst door j.link (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

j.link (0), 8 jaar geleden

Heb alle zekeringen na gelopen en knipperlicht relais. Nu is het zo als
ik de stekker van de koelfan loshaal is het probleem opgelost.
Op de stekker van de koelfan meet ik op contact 25.1 en van contact af 0.

voyager (0), 8 jaar geleden

hoe is het ontstaan? Heb je onlangs veranderingen doorgevoerd zoals inbouw van alarm of iets dergelijk?

j.link (0), 8 jaar geleden

Nou mensen het probleem is opgelost of mischien eerder gezegt verholpen. Weet niet of mensen nog weten dat ik toen het probleem had dat op kontakt steeds de koelfan aan ging. Bleek ook iets met de bedrading te zijn want toen ik wat aan de kabels zat de rommelen was het in een keer weg. Nu had ik bij hetzelfde bosje kabels gerommeld en het probleem was weg. Knipperlicht doet het weer normaal koelfan draait niet meer bij gebruik van knipperlichten. Denk dat er in dat stuk ergens een breuk zit in de kabel. Want had vanochtend ook de stekker eruit gehaald van de temperatuur sensor en normaal gaat de fan dan gelijk draaien. Maar dat gebeurde dus niet. Toen ik dus aan die kabels zat te rommelen sloeg die in een keer voluit aan en zag ook dan de knipperlichten links uit waren. Dus heb het vermoeden dat die daar ergens een breuk heeft.

voyager (0), 8 jaar geleden

Dat is dan bekabeling nalopen geblazen.Goed ieder kabeltje nalopen op scheuren of versleten isolatie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.