Opel Corsa 2010: problemen stationair

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A12XER, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Mijn opel doet stationair raar. Ik merk dat dit vooral bij een warme motor is. De auto begint te schokken en de toerenteller schiet dan vanzelf omhoog en omlaag. Op een gegeven moment slaat de auto af en dan start ie weer probleemloos. Soms blijft de toerenteller 1 seconde na het starten dan hangen tussen de 1000 en 2000 toeren maar dit zakt weer heel snel naar ongeveer 800 toeren. Ook brand het motorstoringslampje. Vorige week heb ik de auto naar de opel gebracht, daar is de auto uitgelezen. De code gaf aan dat het brandstofventilatieklepje vervangen moest worden. Dit laten doen maar de problemen houden aan. Iemand tips. Ik heb een filmpje maar kan deze helaas niet toevoegen.

beaukohler

Geplaatst door beaukohler , lid sinds 1 week geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 1 week geleden

Filmpje op Youtube zetten en de link hier plaatsen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.