Opel Astra H: Radio

Bouwjaar: 2004

Hoi ik heb een astra h uit 2004 met een cd30-mp3 radio maar die gaat steeds vanzelf aan ook s'nachts gewoon word er gek van nou heb ik al ergens gelezen de cd erin te laten zitten maar werk ook niet hij blijft het doen iemand misschien een oplossing ?????😡😡

Tinuspr

Geplaatst door Tinuspr (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ronny530 (0), 7 jaar geleden

Als de radio pas uitgaat zodra de sleutel uit het contactslot wordt genomen dan kan het binnenste deel van het slot door vervuiling blijven hangen waardoor dat deel net niet voldoende terug veert. Gevolg is dat de radio te pas en te onpas aan gaat. Misschien wil inspuiten met WD 40 wel eens helpen maar of dat een blijvende oplossing is laat ik in het midden.

Tinuspr (0), 7 jaar geleden

Bedankt heb het slot ingespoten om 6 uur tot nu toe nog niet aangegaan 😬Hoop hoop hoop

ronny530 (0), 7 jaar geleden

Is het probleem nog teruggekomen?

Tinuspr (0), 7 jaar geleden

Hoi ja het is nog steeds ook bij opel geweest die zeggen radio is op maar dat zeggen ze tegen iedereen pff want is een bekend probleem schijnt in de software te zitten van de radio maar dat bedrijf bestaat niet meer 😡😡😡

MaartenGTC (0), 6 jaar geleden

Je kan in het menu selecteren of de radio uitgaat als je de sleutel er uit haalt of dat je hem zelf moet aan en uitzetten. Zou hem gewoon eens op manueel zetten dan zul je er ook geen last meer van hebben denk ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.