Opel Omega: Radio

Bouwjaar: 1996

Mijn wagen is 10 jaar en de laatste 2jaar durft mijn radio wel eens aanslaan terwijl ik rij,maar dit is nog niet erg maar hij durft dat ook doen midden in de nacht en zeker als hij buiten staat want eigenaardig genoeg doet hij dat nooit als hij binnenstaat ?? Het is begonnen toen ik op een camping stond en ik om 2h wakker werd door muziek ,ik zeg tegen mijn vrouw wie speeld er nu nog zijn radio op dit uur totdat ik het doorhad dat het de mijne was,ik uit bed en die radio uit,2 uur later weeral van dat toen heb ik maar het frontje eruit gehaald,maar durf ik het eenmaal vergeten dan heb ik het weer aan mijn been !! Zijn er mensen die dit ook al voorgehad hebben ??

Geplaatst door

Tjinne (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Dan zal ik dan wel de enige zijn zeker!!!!

Tjinne 0

18 jaar

ik heb het nog nooit gehad, is het een oude radio?? misschien dat deze binnenin ergens contact maakt, als ie 10 jaar oud is kan ie weleens op zijn.

ace2k 0
badge

18 jaar

t'Zou jammer zijn om nu nog die radio te vervangen met ze'n 10 jaren ik zal maar nog wat het frontje afnemen het zal wel goedkoper zijn,maar ik dacht niet dat het weeral bij mij alleen ging zijn,toch bedankt voor de reactie,

Tjinne 0

18 jaar

Is het niet gewoon simpeler om de radio op de geschakelde + te monteren ?

sjaak10918 0
badge

18 jaar

De originele opel radio's zijn op geschakelde plus geschakeld, maar deze kun je ook aanzetten als het contact uitstaat.

Willem

Willem12089 0
badge

18 jaar

Da's juist Willem je kan de radio ten allen tijde aansteken met of zonder sleutel,maar ik vind het toch raar dat hij dat enkel doet als hij buitenstaat,heeft dat iets te maken met eventuele
beweging door de wind of wat t'is toch raar!!!

Tjinne 0

18 jaar

Vocht misschien??

Willem12089 0
badge

18 jaar

Ik zou het echt niet weten tijdens het rijden durft hij dat ook doen maar dat is zo erg niet,en de dealer weet ook geen raad hij heeft dit nog nooit meegemaakt zegt hij ,dat is toch moeilijk te geloven hé,nu mischien daagt er nog iemand op die hetzelfde heeft.

Tjinne 0

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.