Opel Astra: radio frame uit kruigen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7TD

Verlichting Van De Verwarming Knopen Zijn Kapot Das Moet Vervangen Ik Heb De Radio Gedomontered Maar Ik Heb Een Problem Ik Kruig De Radio Frame Niet Uit Weet Iemend Hoe Kruig Ik Ie Uit?

sandra de jonghe

Geplaatst door sandra de jonghe (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

i het de originele radio?

sandra de jonghe (0), 12 jaar geleden

ja het is de originele radio

sandra de jonghe (0), 12 jaar geleden

iemend please

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Kan zijn dat er helemaal achter in het frame nog een schroefje zit. Die moet er dan uit. Zo niet, dan kan het frame er zo uitgetrokken worden. Gaat niet helemaal vanzelf. Wel even oppassen met de attennekabel. Die is niet al te lang.

Overigens: je mag niet verwachten dat je iedere keer binnen een half uur een reactie hebt. De meeste lui moeten gewoon werken overdag. Een beetje geduld is dus wel op z'n plaats. Iedereen doet dit op vrijwillige basis.

sandra de jonghe (0), 12 jaar geleden

ok dat weet ik wel dat het op vrijwillige basis sorry . achter in het frame geen schroefje gevonden aan zijkanten ok niets en ie is echt ni loos te kruigen

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan kan het frame er zo uit. Zit er in geklikt. Zoals ik al zei: het gaat niet vanzelf. Je zult nog wel een schroevendraaier nodig hebben om het frame er uit te wrikken. Zal een zwart-kleurig frame zijn, neem ik aan?
Kan zijn dat het frame blijft haken halverwege in het dashbordpaneel. Je moet dan het frame halverwege iets bij elkaar knijpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.