Opel vectra 1,8: Radio spookt

Bouwjaar: 1998

Ik heb sinds kort een probleem met mijn radio Delco cdr500, soms als ik bij mijn auto komt staat de radio aan terwijl hij uit ging toen ik de sleutel uit het contactslot haalde, is het mischien zo dat de constante plus en de geschakelde plus verkeert om zitten?

Groet Remco

Remco9405

Geplaatst door Remco9405 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

meestal is het zo dat de constante + voor het geheugen van de radio nodig is. Met de geschakelde + (van het contactslot) zet je de radio aan en uit. De radio reageert wel op de contactsleutel dus lijkt het me dat de radio wel goed aangesloten zit. Het lijkt erop alsof in je contactslot iets niet goed zit. Rommel eens in de verschillende standen met de sleutel in het contact.

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Als je niet iets veranderd hebt aan de radio zit niet ineens de geschakelde plus verwisseld met de constante plus... ik gok ook het contactslot

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Deze radio kan je ook aanzetten als de sleutel uit het slot is en soms is de aanuit knop vuil (inwendig), dan willen ze nog wel eens aan springen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.