Opel Zafira 2007: Radio verwijderen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z18XER, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 103

Hallo ik heb voor mijn tweedehands auto pinnen gekocht op merk en type om mijn radio eruit te trekken. Vroeger zaten er gewoon handige klemmetjes aan die pinnen maar bij de zafira niet. Dus ik steek ze erin maar trek op geen mogelijkheid die radio eruit. Wat doe ik verkeerd en is er een andere manier ook mogelijk?

Serial79

Geplaatst door Serial79 (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RichardMH (60) PRO, 7 maanden geleden

https://www.carinterface.nl/radio-demont...
Deze heb je nodig...

Serial79 (0), 7 maanden geleden

Ik heb deze ook maar extra besteld. Die ik nu heb lijk het wel alleen puntjes te zitten. De net nog een officiele Opel bestelling gedaan. Nou voor die paar euro deze er ook maar bij en hier zie je inderdaad haakjes bij een kant zitten moeten die dan boven of onder?

RichardMH (60) PRO, 7 maanden geleden

Zijn allemaal hetzelfde. Trekkers in de daarvoor bestemde gaatjes drukken en dan radio eruit trekken...

Serial79 (0), 7 maanden geleden

Richard., Goedeavond ik heb nu 3 setjes om die radio eruit te moeten kunnen halen. Ze lijken redelijk op elkaar. Maar ik steek ze er eerst in tot ik weerstand voel dan een beetje doordrukken en dan wil ik trekken maar geen mm beweging. Toen deed ik met de laatste jouw keuze perongeluk iets verder ingedrukt en ik kreeg met veel kracht 1 a 2mm naar voren. Maar ik krijg er echt geen beweging in wat ik ook doe. Is er nog een andere mogelijkheid als deze beugels echtniet lukken want die vermoeden heb ik nu wel een beetje.

RichardMH (60) PRO, 6 maanden geleden

Nou, zonder er zelf bij te zijn is wat lastig, maar deze pennen goed doordrukken, tot voorbij de weerstand/klik, . Dan de beugels licht naar de buitenkanten van de radio toe bewegen, daarmee zet je die vergrendeling nog wat extra onder druk, en trekken...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php