Opel Corsa 2013: radiocode

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A13DTE, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 70

Na wisselen accu heb ik een radiocode nodig en die heb ik niet.
Ik ben 2e eigenaar. De oorspronkelijke dealer (Bulters Nijmegen) is intussen overgenomen door Mulders en die geeft aan deze gegevens niet meer in bezit te hebben. Hoe kom ik aan deze code? Er is een site radio-code.nl en die geeft aan voor 25,- de code te kunnen geven. Is die site wel betrouwbaar? (eerst betalen en dan maar zien..)
Type touch&connect, Bosch
serienr: CM0141D0794093
apparaatnr. 7612830141

Wie kan me helpen? gr. Mark

Markie J

Geplaatst door Markie J (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mark7253 (0) PRO, 3 jaar geleden

radiocode.it

mark7253 (0) PRO, 3 jaar geleden

zelf ff opzoeken radiocode.it

Markie J (0), 3 jaar geleden

Het kan aan mij liggen, maar ik zie op radiocode.it alleen maar reclame-links naar allerlei verschillende zaken, maar een manier om een radiocode te verkrijgen kom ik daar niet tegen?

check

Beste antwoord, geplaatst door Markie J (0), 2 jaar geleden

helaas geen verdere reactie. dan maar gewoon proberen of radiocode.nl een betrouwbare site is. het gaat mij niet om die 25,- die ze daar vragen. ik weet helaas niets beters.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.