Opel Combo: radio+versterker

Bouwjaar: 1994

hallo ik heb een sony xployd radio en een versterker maar als ik de radio uit doe dan komt er een soort schietend geluid door mijn boxen heen... weet iemand waar dat aan kan liggen heb al verschillende dingen gedaan heb al de zekering van de dikke plus draad van de versterker vervangen dikke massa kabel gemonteerd remote kabel los gehaald zag er goed uit dus weer goed terug gezet alle kabeltjes nagekeken maar alles zag er goed uit...

wie oh wie kan mij helpen...

comboo1779

Geplaatst door comboo1779 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

remco9422 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is het soms een oudere versterker ? Het kan zijn dat de condensator zich bij het uitschakelen ontlaadt. Waardoor je de plof hoort.


Gr,
Remco

dupl-u-10286-5dd147ceba1f5+KR (0), 19 jaar geleden

Zorg er voor dat je massa kabel goed contact maakt! ik zal de plek waar je hem vastgemaakt hebt even goed gladschuren! Ik heb ongeveer hetzelfde gehad met een kenwood versterker

tijne (0), 19 jaar geleden

orlando,

ik wil geen gekke dingen zeggen maar kijk is of je je schakel draat niet heb omgewisselt met je konstante stroomdraad(gebeurt nog wel is) kijk het gewoon is na voor de zekkerheid.

gr tijne

comboo1779 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor alle reacties... ik denk dat er een kanaal van mijn versterker kapot is...

Greetz comboo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.