Opel Meriva: Rammel in voortrein Opel Meriva 2006

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 l

Beste lezer.
BEN AL LANG NIET MEER, OP DE SITE GEWEEST PROBLEMCAR. MAAR TOCH MIJN VRAAG .
MIJN OPEL MERIVA HEEFT AL LANGE TIJD BIJ GELUIDEN, MET EEN DUIDELIJKE BEMERKING OP MIJN STUUR RAMMELEN OP SLECHTE WEG VOORAL MINDER OP EEN GEASFALTEERDE WEG. bIJ MIJN OPELL GARAGE IS ER AL ZEER LANGE TIJD NA GEKEKEN, MAAR VINDEN HOMAAR.
KOSTEN GEMAAKT EN DAT IS ZUUR BEGRIJPT U WEL, IK VRAAG MIJ SOMS AF OF DEZE OPEL GARAGE WEL OP DE HOOGTE IS WAT ER ALZO AAN ZO,N VOERTUIG KAN MANKEREN.
WEET U BESTE LEZER IRRITATIE IS DE SLECHTSTE GEWAARWORDING DIE MAAR KAN BEDENKEN, VOEL MIJ HOPELOOS HEB ER AL VEEL TIJD AAN BESTEED, WAT DENKT U HIERVAN MET EVT OPLOSSING
MET GROET ,
TEUS NIJSSEN

teusnijssen

Geplaatst door teusnijssen (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 9 jaar geleden

TEUS NIJSSEN,

zet even je Capslock uit...dit leest alsof je staat te schreeuwen.

mvg.
Moderator Problemcar

ellompo (0) PRO, 9 jaar geleden

vraag, is het geluid echt rammelen of lijkt het meer op knisperen?

teusnijssen (0), 9 jaar geleden

Ellompo dank voor de reactie,
Het is echt rammelen, soms meer en dan eens minder,veel geluid op klinker weg

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Waarschijnlijk stabilisatorstangetjes.
ferry

ellompo (0) PRO, 9 jaar geleden

Rammelen kan veroorzaakt worden door meerdre dingen. Onder andere kan de stuurkoppeling, de verbinding tussen stuurkolom en stuurhuis, wat los zitten. Kwestie van de boutjes aanhalen. Inderdaad kunnen ook de stabilisatorstokjes flink rammelen. Er wil ook nog wel een wat ruimte zitten op het stuurhuis, de geleidebus om de tandheugel slijt uit. Verder kan er nog wat speling zitten op de spoorstokken, stuurkogels en fuseekogels.
succes.

teusnijssen (0), 9 jaar geleden

Nu beste mensen ik moet met mijn probleem aangaande rammel in mijn voortrein, naar mijn Opel garage. Als ik nieuws hebt zal ik jullie berichten dat is het minste wat ik kan doen.
Groet ,
Teus Nijssen

teusnijssen (0), 9 jaar geleden

Beste mensen, eerdere opmerkingen van mij, waar op is geantwoord, mijn dank daar voor. Wat valt mij op, te gek van woorden zou je denken Nu het kouder is geloof het of niet, het lijkt wel of mijn voortrein minder rammel. En het lijkt of mijn sturen zwaarder gaat, eigenlijk niet te geloven maar echt waar.
En ook merkbaar in eens of mijn stuurgedrag anders is. Sprookjes gelden hier niet ben er al te lange tijd mee bezig, opmerking laatst zij iemand mij nu die klacht is mij bekend bij mijn vorige Opel Meriva bouwjaar 2006 was ook onrustig in het stuur.
Groet Teus Nijssen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.