Opel ASTRA STATION WAGON: rara wat voor probleem is dit ....

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: X1.7DT

Een collega van mij heeft ook een opel astra station en had wat mankementen eraan hij is al bij diverse garage's geweest en t spoor loopt gewoon dood . Hij heeft zijn dynamo laten reficeren (ruim 2 a 3 maanden geleden) maar zijn toerental valt zo nu en dan weg en de acculamp blijft af en toe branden. Aan de passagiers kant hoort hij wel iets klikken? Wie weet er wat er mis mee is ? Het betreft hier om een Opel Astra station uit het jaar 1997.
(ahum ik had een kleine foutje begaan, ik dacht dat het een om benzine auto gaat maar het is dus een diesel ik heb vandaag nog even aan mijn collega na gevraagd en hij zei diesel mijn excuses voor het ongemak).
Cilinderinhd :1686 cm3 , vermogen : 60 KW.

Mijn collega komt uit Grave (nabij nijmegen/wijchen).

opelliefhebber1978

Geplaatst door opelliefhebber1978 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

popey (0), 17 jaar geleden

brandstofrelais??


popey

Opeltje (0) PRO, 17 jaar geleden

is dit wel een benzine?

Feejai (0), 17 jaar geleden

Heb je de dynamo "Dikke plus kabel" Rood. Wel goed vast geschroefd aan je dynamo?

Zijn de kabel roest achtig?Aan de uiteinde waar het schroef aan de dynamo wordt bevestigd. Als wel? Haal de roest weg met een vijl of met een schuurpapier. Het kan zijn dat hij niet genoeg stroom kan voorzien wat hij nodig heeft.

En anders zal ik eens met een multiemeter gaan opmeten of er wel genoeg ampere leverd, wanneer de motor draait. Het kan zijn dat zei niet goed hebben gereficeerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.