Opel Corsa: ratelend geluid

Bouwjaar: 2000

Ik heb een Corsa uit 2000 (1.4 16V) die regelmatig een ratelend geluid laat horen. Ben ermee naar de garage geweest. Hier hebben ze een vloeistof bij de olie gedaan (motorflush). Dit is na twee weken nog eens herhaald met de mededeling om vooral met hoge toeren te rijden. Het probleem bleef zich voordoen. Ik ben weer terug geweest naar de garage. Nu vertelt men mij dat de klepstoters vervangen moeten worden. Dit is volgens hun gewoon pech. Een exacte prijsopgave kon niet gegeven worden. Mij lijkt dit echter een reparatie die na 85.000 km. niet gewoon is. Wie weet hierover meer en wie kan mij een prijsindicatie geven?

Jan4992

Geplaatst door Jan4992 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tijne (0), 19 jaar geleden

hey hoi,

om schrijf het geluit is wat beter waar komt het vandaan is het snel ratelent of langzaam gaat het met het toerental mee of niet.

en wat voor geluit is het staal op staal of ?

gr tijne

Jan4992 (0), 19 jaar geleden

Het geluid is een ratelend geluid dat nog het meest lijkt op een tractor. Iets dergelijks heb ik nog nooit bij mijn auto gehoord. Het is metaalachtig en het correspondeert met het toerental. Waar het in de motor vandaan komt kan ik niet zeggen.

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Niet het hitteschild op de uitlaat los??

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.