Opel Corsa: Remblokken verslijten binnen 10.000 km

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 (Isuzu)

Mijn remblokken voor verslijten binnen 10000 km. Ik rij voornamelijk op de snelweg en heb een zeer behoudende rijstijl waardoor ik (volgens mij) zeer weinig rem. Hoe kan dit?

Kan ik de remblokken zelf eenvoudig vervangen?

hans66

Geplaatst door hans66 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

daninja (0) PRO, 18 jaar geleden

Goedkope remblokken?
Remblokken vervangen is niet zo moeilijk.

Santa (0), 18 jaar geleden

Man, da's bijna een record! Je mag wel eens gaan kijken of je remblokken niet blijven slepen op de remschijven! Zeker als je voornamelijk op de snelweg rijdt en een behouden rijstijl hebt moet je veel langer met je blokjes kunnen doen! Ik heb onlangs ook remblokken aan de voorzijde vernieuwd van mijn Passat TDI. Gingen precies 100.000 km. en 3 jaar mee.

pe3hmp (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja dan klopt er inderdaad iets niet, ik haal met een astra stationwagon 60.000 km met een setje remblokken

kasperht (0), 18 jaar geleden

Ik heb een vergelijkbare corsa diesel gehad. Remblokken vóór gingen bij mij ook slechts ca. 20-30.000km mee, ondanks dat ik ook veel snelweg/weinig remmend reedt. Remmen liepen bij mij iig niet aan....

Remblokken zelf vervangen is redelijk simpel te doen. Tip: koop een werkplaatshandboek/vraagbaak van de auto, daar kan je namelijk nog veel meer plezier van hebben :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.