Opel Astra: Remote en centrale deurvergrendeling werkt niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb een Opel Astra H bouwjaar 2004 en sinds eergisteren doet mijn remote het niet meer. Daarnaast doet mijn centrale deurvergrendeling het ook niet meer. De centrale vergrendeling knop in mijn auto werkt ook niet. Ik heb van de dealer begrepen dat dit met elkaar verband heeft, aangezien alles tegenwoording electronisch aangestuur wordt. Voordat ik hem echt naar de dealer breng wil ik eerste even kijken of het niet iets simpels is zoals bijvoorbeeld een zekering. Ik kan alleen in het boekje niet vinden welke zekering ik moet hebben. Kan iemand mij vertellen welke zekering nummer ik moet hebben? Of misschien iets anders wat ik eerst kan proberen voordat ik hem breng.
Alvast bedankt.

sifat

Geplaatst door sifat (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Zit er een deksel op de zekeringkast? Haal dat er eens af en kijk erin. Vaak staan daar de functies van de zekeringen vermeldt.

sifat (0), 13 jaar geleden

Ik zal even kijken, maar in het boekje staan ook beschrijvingen, maar zie die van de centrale deurvergrendeling er niet tussen. Maar in ieder geval bedankt voor de tip!!

kleijn (0), 13 jaar geleden

kijk je toch alle zekeringen even na
dacht zelf dat het insamenhang met de elek ramen
is maar weet het niet zeker

sifat (0), 13 jaar geleden

Mijn elektrische ramen doen het gewoon.
Volgens mij is juist gebeurd toen ik alle zekeringen naging in de achterbak, om een lampje uit te schakelen die niet uit wilde.
Heb alleen de zekeringen in de motorkap nog niet gecontroleerd?
Kan het misschien zijn dat ik iets heb gesloopt bij het uittrekken en weer terugzetten van de zekeringen? Ik heb ze wel zeker weten goed teruggezet.

kleijn (0), 13 jaar geleden

geloof niet dat je iets sloopt als je er een zekering uithaalt en terug zet
maar wat voor lampje bleef er branden ??

sel (0), 13 jaar geleden

is het inmiddels opgelost? ik heb de zekering van de centraal vergrendeling uitgehaald en weer ingestopt, nu werkt de centraal vergrendeling ook niet meer??

Ik ben toen naar de dealer geweest. Ze hebben de auto uitgelezen en de fouten mbt vergrendeling gewist. Het was voor de monteur raadsel hoe het zo kon gebeuren. Er waren 7 fouten opgeslagen. "-ik had geluk gehad" volgens hem. "-je had hele systeem op kunnen blazen" was zijn reactie. Toch wel erg vreemd dat het verwijderen van een zekering van de vergrendeling i.c.m. het gebruiken van de afstandsbediening zoveel ellende kon veroorzaken.

Strongman1981 (0), 13 jaar geleden

Ben ook heel benieuwd hoe dit afgelopen is want ik zit ook met dit probleem!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.