Opel Combo: satrt niet meer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3 cdti

wagen weggezet na er 400 km mee te hebben gereden, bij terugkomst niet meer willen starten. Uitgelezen, geen storingen, sensoren getest,brandstofpomp gewisseld,lmm gewisseld. Met veel moeite start de wagen maar er kan geen gas worden gegeven. Ik heb geen idee wat het nu wel kan zijn. Wie het weet mag het zeggen.

pascal19691

Geplaatst door pascal19691 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 13 jaar geleden

vreemd dat deze wagen geen foutcodes heeft............moet bijna wel...............


zit roetkat niet gewoon dicht??

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

schroef de 3 boutjes van de voorcat onder uitlaatspruitstuk eens los en probeer dan te starten.(ik denk dat dr gm gelijk heeft!)

biccai (5) PRO, 13 jaar geleden

hallo
op de achterkant van de brandstofpomp zit een conputer gemonteerd deze wil nog wel eens kapot gaan. heb zelf ook zo'n probleem gehad in de garage. als je echt met de handen in het haar zit geef ik je het advies om oude hendriksman in almelo te bellen die hebben heel veel verstand van dit soort rare problemen en zijn niet te berroerd om te helpen

Opeltje (0) PRO, 13 jaar geleden

klopt....alleen gaat dat op bij een 1.7 diesel...en dit is een 1.3 common rail helaas, dus daar geet het niet op.....deze heeft geen ouderwetse brandstofpomp he....

pascal19691 (0) PRO, 13 jaar geleden

Wordt na de nieuwjaar voordat ik er aan verder kan auto moet nog uit duitsland hierheen komen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.