Opel Sintra 2.2 16v: schokken

hallo,
Ik heb een 2.2 16v sintra op lpg staan en die schokt als je je voet van de gas haalt, lijkt me dat hij een ogenblik zonder brandstof valt??? Kan iemand mij helpen??? Ik heb hem al uitgelezen en een nieuwe verdeler voor de gas en een nieuwe lamdasonde geinstalleren. Kan iemand me zeggen welk het leeglooptoerental is en hoe je dat verandert! De motor draait amper 600 rpm op leegloop en valt soms stil als je aan het stuur draait! Ook maakt mij servopomp een fluitend geluid! En ik had ook eens graag geweten wat zo'n auto normaal verbruikt op gas!!
Hartelijk dank!!!!

pieter9054

Geplaatst door pieter9054 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Sintra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

relais afsluiter verdeelhuis =(dfco relais) vervangen. toerental is alleen met de tech 2 af te stellen.

pieter9054 (0), 19 jaar geleden

Hallo,
Dank je voor de info, maar hij schokt ook als ie op benzine rijdt! Ik denk dat die relais niets te maken heeft met benzine??
Hij maakt ook een fluitend geluid, ik heb net de servopomp vervangen maar het gefluit blijft aanhouden, zijn de sintra's gevoelig aan iets??
vriendelijke groet
pieter

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

inderdaad heeft dit relais niets te maken met het benzinesysteem. mogelijk is de egr klep de boosdoener...maar hem eens schoon. wat het fluiten aangaat...dit is niet normaal...dus er is iets anders loos. helaas is dit zo op afstand niet zo op te lossen denk ik. je moet domweg exact weten wat dit geluid veroorzaakt.

pieter9054 (0), 19 jaar geleden

Die klep, met wat maak ik die het best schoon?? Kan het fluiten voortkomen van de spanrol op de distributieriem? of van op de multi-v-snaarriem?? De aircopomp zal enkel fluiten als die wordt ingeschakelt, zeker?? Kan de alternator een fluitend geluid voortbrengen??
Vriendelijke groeten en alvast hartelijk bedankt voor de info!!!!
Pieter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Sintra of stel zelf een nieuwe vraag.