Opel Corsa: Slecht starten corsa b 1.5 TD

Bouwjaar: 2006

Ik weet dat er veel vragen zijn over slecht starten en dat je nieuwe gloeibougies en een nieuwe accu moet nemen maar dat heb ik namelijk ook al gedaan en dan nog start hij iedere morgen erg slecht. Na een paar keer voorgloeien en het gas pendaal helemaal in te drukken gaat het na 2 of 3 keer lang starten aan. Ik heb trouwens een isuzu motor 1.5 TD. Ik heb al op het forum wat gelezen zoals de verstuivers vernieuwen en natuurlijk wil ik zo veel mogelijk zelf doen weet niet of het een kwestie is van los draaien en er weer indraaien? Maar straks is dat het helemaal niet en zit ik voor niks al die dingen te vervangen. Startmoter draaid gewoon. Km stand is ong 240.000
Ik hoop hier genoeg informatie te hebben gegeven.
Ik hoop dat ik een oplossing kan vinden zodat mijn auto normaal kan starten.
Grtjes Wesley

proximuss

Geplaatst door proximuss (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

proximuss (0), 18 jaar geleden

Ja dat heb ik gedaan en die krijgen stroom 12 volt

rykmarco (0), 18 jaar geleden

je kan even kleppen stellen en een stukje doorzichtige slang in de aanvoer van je brandstofpomp monteren om te kijken of de brandstof niet terug zakt

marco

proximuss (0), 18 jaar geleden

Maar ik heb toch hydraulische kleppen?!?

rykmarco (0), 18 jaar geleden

volgens mij niet en ik dacht dat ze elke 30.000 km gestelt moesten worden

marco

SWONNIE (0) PRO, 18 jaar geleden

kleppen stellen, waarschijnlijk liep de motor de laatste tijd al wat onregelmatig in de opwarmfase. Ze zijn met plaatjes en worden vaak "vergeten".
vr.gr.

proximuss (0), 18 jaar geleden

Oke bedankt ik zal ze laten stellen en dan post ik wel weer een reactie of het is opgelost. Ik liet me kleppen nie stellen omdat ik dacht dat een isuzu moter hydraulische kleppen heeft. Maar idd in de opstartfase loop hij onregelmatig en lage toeren. Bedankt voor de tip laat het zo snel mogelijk doen!!!

proximuss (0), 18 jaar geleden

Heb me kleppen laten stellen en idd... hij start weer perfect !!! Ben weer helemaal blij. Bedankt voor de reaktie's!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.