Opel Vectra: Speling lager stuurhuis?!

Bouwjaar: 1997

Vectra 1.6 16V 85000Km. Hallo allemaal, het is weer zover, na de distributieriem zit er nu ineens speling op een lager in het stuurhuis??? Ik vertelde dat ik af en toe een soort klop hoorde in een bocht of net als ik uit een bocht kwam, leek op een stabilisator stang, maar dan maar eenmalig dat geluid. Hij ernaar kijken en zegt je stuurhuis zweet iets + er zit speling op een lager?? Ik heb geen idee verder. Wat zouden de kosten ongeveer daarvan zijn en is het veel werk?. Na 4 jaar komen er ineens allemaal dingen aanzetten, wordt weer een duur geintje ben ik bang. Tijd voor een nieuwere Vectra. Het kon komen door bij stil te staan aan het stuur te draaien + de brede originele velgen + band combinatie. Wie kan mij hier wat meer over vertellen + kosten indien mogelijk.

Alvast bedankt.

hutreinier

Geplaatst door hutreinier (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

denk ook dat speedy gelijk heeft. komt vaker voor.

hutreinier (0), 18 jaar geleden

Nee denk het niet, mn kameraad zn pa is automonteur en we hebbe effe eronder gekeken, en toen heeft ie met de wielen van de grond even aan het stuur gedraait en toen kon ik duidelijk horen dat het uit het stuurhuis een kloppend geluid kwam. Hij heeft wat vet onder bij het stuur ergens ingespoten toen was het even weg maar nu is het weer teruggekeert Hij lekt ook wat olie[zweet]. Maar ik ben niet zo technisch dus ik ga eerst maar effe bij Opel informeren. Krijg zelf ook de indruk dat er onder het sturen wat speling is...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.