Opel Corsa: start niet na motor wissel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: z10xe

na wisselen motor auto start niet meer,
1 fout er in p0335 krukas werking onjuist, toen heb ik de krukas sensor vervangen, geen succes zelfde fout code er in een andere computer geprobeert kwam ook de zelfde fout terug, de draad vervangen tussen krukas sensor en de computer nog steeds zelfde fout,
als je hem uitleest met actueele waarde schiet de toeren soms naar 5000 en soms min 5000 iemand nog tips waar ik kan naar kijken. het is wel een easytronic.

Erikjee

Geplaatst door Erikjee (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Controleer de tandkrans een waar de sensor bij zit, of daar geen vervuiling tussen zit, en dan spsecifiek metaalslijpsel o.i.d.

Erikjee (0) PRO, 10 jaar geleden

Jaa ook gecontroleerd draait in de olie maar gewoon ziet er netjes uit snap alleen niet als ik stekker er afhaal dat hij zelfde fout code geeft

downforthecause (0) PRO, 10 jaar geleden

Geen oude o-ring laten zitten van de oude krukassensor?

Geen stekker verkeerd aangesloten? bijv. krukassensor en de klopsensor stekker die onderling gewisseld kunnen worden?...Uit mijn hoofd zeg ik die zitten bij elkaar in de buurt namelijk.

Erikjee (0) PRO, 10 jaar geleden

ik had voor de zekerheid de sensor gemeten met ociloscoop gemeten en gaf de sensor perfect beeld.
dus heb de stekkers omgedraait van pingel sensor en krukas en hij starte direct!!! bedankt voor u hulp liep naar alles te zoeken behalve dat.

downforthecause (0) PRO, 10 jaar geleden

Graag gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.