Opel Corsa 2005: start onderbreker

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

ik heb een kapot contakt slot gehad in mijn opel corsa C van 2005, ik heb zowel het start als sleutel contakt vervangen voor nieuw. ik heb wel de start onderbreker moeten verwijderen ( stekker eruit en van het contakt af geschoven) In de oude sleutel zat geen chip voor sleutel herkenning, ook in de 2 bijgeleverde sleutel zit er geen in. dus geen sleutel herkenning nodig, nu gooit hij wel de motor ron maar slaat niet aan, ik denk aan de start onderbreker omdat ook het oranje lampje knippert.. ik wil een andere start onderbreker kopen. stekker erin plaatsen starten en rijden. maar is dit ook zo ???? graag hoor ik jou advies in deze.

jezus1952

Geplaatst door jezus1952 , lid sinds 2 weken geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Heb je wel degelijk waarom zou er anders een ontvanger op zitten.
Heb je al geprobeert om de oude sleutel bij de ontvanger te houden en dan te starten ?

Joostutr89 PRO, 2 weken geleden

Even goed in je oude sleutel zoeken zit ergens een zwart blokje... Die achter op je contact ring lijmen en je kan weer starten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.