Opel astra 1.7tds: start probleem na vervangen distriebutie riem

Bouwjaar: 1997

onlangs heb ik samen met een monteur mijn distiebutie riem vervangen vervolgens heeft hij niks meer van zich laten horen en zit ik met een auto die niet start wie weet wat ik moet doen om hem aan het lopen te krijgen alvast bedankt

norbert8211

Geplaatst door norbert8211 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Zoek hem op en laat hem zijn werk goed doen.

alard (0), 18 jaar geleden

denk dat je moet tanken

c-diesel (0), 18 jaar geleden

Kijk even of dat je gloeispiralen nog goed zijn dat is heel makkelijk bij een Isuzu diesel. Achter de klepdeksel zitten 4 stiften, draai bij alle 4 de moertjes iets los zodat de verbindingsbrug verwijdert kan worden. Pak een 12 Volts spanningszoeker en plaats het klemmetje op de pluspool van de accu. Tik nu met de meetpunt een voor een de gloeistiften aan bij de moertjes. Als het lampje fel gaat branden dan is die gloeistift goed. Gaat het lampje niet of zwak aan dan is die gloeistift defect. Als er geen gloeistift defect is dan moet je waarschijnlijk kleppen stellen. Ervan uitgaande dat de distributieriem goed gemonteerd is. Maar als dat volgens de regels gebeurt is dan kan dat eigenlijk niet mis.

norbert8211 (0), 18 jaar geleden

dank je wel ga het proberen.mvg huib

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.