Opel VECTRA-C-CC: Start problemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z18XE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 90

Hallo, ik zit met het probleem normaal start hij gewoon en loopt gewoon keurig, maar afgelopen zomer gingen er meerdere dingen uit snelheidsmeter, toerenteller en de accu lampje begon te branden en ik dacht bij mezelf gewoon uit zetten en weer gaan starten.....helemaal niets achteruit proberen aan te drukken lukte niet tot op een bepaald moment ik zal de anwb wel moeten bellen ik had m'n telefoon al in m'n hand nog 1 keertje starten en toen liep hij normaal weer :-) een paar weken daarop begon hij te stotteren als je te snel wou optrekken tot 3 keer toe nieuwe bougie's geplaatst een week dan waren ze gewoon opgebrand naar een dealer geweest nieuwe bougie's geplaatst en na een week bogen hij weer te stotteren de dealer zij al tegen mij dit kan komen door de nieuwe ontsteking die je geplaatst hebt en dit is een imitatie naar de automaterialenzaak gegaan en gevraagd om garantie zonder moeilijk te doen kreeg ik een nieuwe :-), Hij liep als een zonnetje, maar hij bleef plotseling herhalen met starten soms liep hij niet.... je hoorde een klik en de startmotor draaide niet in het rond:-(. Zelf had ik een beetje uitgeprobeerd waar het weg kon komen en ik bleef bij een relais die kan blijven hangen, want als ik deze er uit haal dan doet hij helemaal niets alle lampjes branden starten exact het zelfde als hij weigert.

Ik heb een nieuwe relais besteld en hopende dat dit de oorzaak zal zijn:-).

Chris Nieland

Geplaatst door Chris Nieland (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Chris Nieland (0), 6 jaar geleden

Niet de relais....

kaleido 1 (2185) PRO, 6 jaar geleden

Ik zou massa en plus aansluitingen eens controleren.

Chris Nieland (0), 6 jaar geleden

Ik ga het doen wat jij zegt kaleido 1, want als ik m'n obdII/eobd aansluit reageert hij niet zegt hij geen contact en op de dashboard geeft aan in de display een F,

Chris Nieland (0), 6 jaar geleden

Zo te zien is het probleem opgelost alle aansluitpunten geschuurd en vastgedraaid terwijl de eerste keer starten weigerde hij opnieuw de sleutel eruit erin en hij heeft niet meer geweigerd.

en in ieder geval bedankt :-).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.