Opel Kadett: start problemen

Bouwjaar: 1989

Zoals ik al eerder gemeld had een reactie gekregen van diverse.
Is het volgende. Mijn opel heeft nu een nieuwe Module.Bobine,rotor,verdeelkap.bougiekabels.Hij vonk (Jan) en hij krijgt benzine. Maar vertikt het nu nog steeds om te starten. So what is next. ben nog steeds radeloos, nu ben ik geen opgever maar zou het nu echt niet meer weten heb nu bijna alles wat elektrisch is vervangen. en de start motor gaat prima rond. wat kan het nu nog zijn ?????????

Elroy2667

Geplaatst door Elroy2667 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

patje kadettje (0), 18 jaar geleden

laat m eens uitlezen

Elroy2667 (0), 18 jaar geleden

Dan moet ie eerst rijden. heb in de wijde omtrek geen garage !!!!

kasperht (0), 18 jaar geleden

Staat het ontstekingstijdstip en de timing vd distributieriem goed afgesteld?

Elroy2667 (0), 18 jaar geleden

Nou was dus naar het schijnt een slechte kabel van de module.Ondanks doormeten blijkt ergens draad breuk en is opgelost. Joepie heb m' aan de praat. Echter nieuw probleem ROOOD gloeiende Uitlaat.Ik heb hem namelijk aan laten trekken. Binnen 300 meter aan. Eindelijk maar hij werd na een rondje rijden bij de versnelling kokend heet.Ik kijk onder de auto en rood gleoiend. hij klonk ook onregelmatig of dat mijn kleppen en of zuigervering naar de file stijnen is. Ik zei al 15 jaar en overleden.Motorisch dus;en er 3 weken mee aan de gang geweest. Ellende.wat nu verstopte uitlaat en nieuwe zuigerveren?

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij heb je de bougiekabels in de verkeerde volgorde gezet
en als je de verdeler er ook uit heb gehad kan hij 180gr verkeert staan,zoek het daar maar eens in

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat er twee bougiekabels verkeerd om zitten of de ontsteking staat veel te laat.
Bij 180 graden verkeerd loopt de auto niet.

Hans

MartijnGR (0) PRO, 18 jaar geleden

De ontsteking klopt inderdaad niet, want de uitlaatkleppen staan nog open bij ontbranding vandaar een rode uitlaat. Controleer iig de verdeling van de kabels van bobine naar bougies.

Elroy2667 (0), 18 jaar geleden

En logisch. Verdorrie mensen ik dank jullie hartelijk en dat voor iemand die nog nooit met auto's motorisch te maken heeft gehad is mijn probleem op gelost. IK DANK JULLIE HARTELIJK ALLEMAAL VOOR JULLIE ADVIES>>..thnx for this website..<

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.