Opel Kadett: problemen starten

Bouwjaar: 1989

Zoals op de site te vinden is heeft de opel veel last van vocht.Zo heb ik nu de verdeelkap,Rotor,bougie's en bougiekabels en bobine vervangen. Echter hij blijft dood. Tevens ben ik nu ook nog eens de volgorde van de bougie kabels kwijd op de verdeelkap.
Ik ben dan ook ten einde raad. zelfs bij aanslepen doet hij niets lijkt of dat hij geen vonk af geeft. klinkt als een motor die geen benzine heeft. Ik heb nu meermalen starthulp gehad. maar doet niets startmotor klinkt perfect gaat ook goed rond.
heb naar contactpunten gekeken zijn niet geoxideerd. Wat kan het nu nog zijn. Help.

aldo191

Geplaatst door aldo191 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Aldo
Volgorde 1342
op 1e cil.zetten,vliegwiel op bdp, rotor(ontsteking)moet op inkeping v/h huis .
grJan

Elroy2667 (0), 18 jaar geleden

Oké ik zag dus na het bericht dat ik ingelogt was als Aldo, Fout dus. het bovenste bericht is van mij. Jan bedankt,voor je volgorde. Echter heeft geen zoden aan de dijk gezet. Doet nog steeds niets, zelfs niet met start hulp ivm lege accu. Bobine krijgt spanning. bougies vonken. Dus wat kan dit gvd, nu nog zijn ik wordt echt desperate. Vocht ??? lijkt me niet alles is droog en staat binnen. Hij wil niet starten.

rottierood10479 (0), 18 jaar geleden

Je module is stuk.Deze vervangen en hij start weer!
gr Marcel.

ace2k (0) PRO, 18 jaar geleden

yep je ontstekingsmodule zal kapot zijn, kwaaltje van opel, andere halen op de sloop en zal weer lopen.

succes

Elroy2667 (0), 18 jaar geleden

Oké heb veel uitgegeven dat kan er ook nog wel even bij ha,ha. He mensen hartelijk bedankt. Ik had al zo'n donker bruin vermoeden. Echter gehoopt dat het niet zo was. Maar ga vandaag wel even een andere halen. Nieuwe kost 92 euries dus inderdaad even naar de sloop. Thnx mocht dit nog niet werken gaat ie naar de schroot, al is hij 15 jaar oud en roestvrij jammer dan.

op hoop van zegen..greetz Elroy

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

als hij vonkt werkt het moduul wel
krijgt hij wel brandstof?
succes en opgeven dat kennen we niet!!!!!!!!!!!
jan

Elroy2667 (0), 18 jaar geleden

Nou was dus naar het schijnt een slechte kabel van de module. Maar heb m'aan de praat. Echter nieuw probleem ROOOD gloeiende Uitlaat.Ik heb hem namelijk aan laten trekken. Binnen 300 meter aan. Eindelijk maar hij werd na een rondje rijden bij de versnelling kokend heet.Ik kijk onder de auto en rood gleoiend. hij klonk ook onregelmatig of dat mijn kleppen en of zuigervering naar de file stijnen is. Ik zei al 15 jaar en overleden.Motorisch dus;en er 3 weken mee aan de gang geweest. Ellende.wat nu verstopte uitlaat en nieuwe zuigerveren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.