Opel Opel omega: starten na stoppen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.6 Xe

Hallo allen.

Ik heb een probleem met het starten van de auto na een rit. soms wil de auto niet meer aanslaan, wacht je 10 á 15 min. dan slaat de auto weer vlot aan. het maakt niet uit of er een korte rit van 1km of 25 km mee gereden is.
Dit probleem is er sinds 2 weken, de auto heb al 2 dagen bij de dealer gestaan maar kan het probleem niet vinden omdat de auto dan direct start.
Weet iemand raad of heeft iemand dit ook eens gehad dan graag jullie reactie.

ron7

Geplaatst door ron7 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

controleer eens of er dan wel vonk is met starten

ron7 (0), 17 jaar geleden

Het controleren van een vonk is vrij moeilijk dwz het probleem doet zich voor als mijn vrouw rijd omdat zij de hoofd bestuurster is. Dan ook nog op plaatsen waar ze alleen is. Maar zojuist gebeurde het bij ons voor de deur
na een rit van 8 km, na 15 min ik gebrobeerd te starten starte ineens, maar na 20 min wou ze weg rijden maar helaas de auto starte niet.
Ik onder moterkap gekeken om te controleren voor een vonk maar ombij de bougies te komen moet je nog al wat demonteren en voor dit gedaan is start de auto alweer zoals nu weer gebleken is.
Wat ik ook van mijn vrouw hoorde dat soms tijdens het acceleren de auto wat inhoud.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.