Opel Omega: startonderbreker uitschakelen en cv behouden?

Bouwjaar: 1994

Is het op een of ander manier mogelijk om de startonderbreker uit te schakelen, we hebben hier namelijk maar 1 afstandsbediening van en die werkt ook niet echt super (je moet naast de auto staan, nieuwe batterij a.b. zit er al in).
Zouden wel graag de afstand c.v. op deze ene a.b. willen behouden.
Zijn hier modules voor die de plaats kunnen innemen van de startonderbrekermodule?
Weet inmiddels wel (dankzij Wegenwacht ;-() hoe door de stekker eraf te halen, de startonderbreker uit te schakelen(doorlussen) is maar dan werkt de afstand cv dus ook niet meer...
En door de auto met alleen de sleutel op slot te doen word evengoed de startonderbreker geactiveerd.
Tweede sleutel aan schaffen komt ongeveer tussen €100/€120 dus dat is vrij prijzig, en dan weet ik ook niet of deze beter werkt dan die ene die we nu al hebben.
Iemand tips/suggesties?
Alvast bedankt, gr Dennis

axtx

Geplaatst door axtx (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

martijn78 (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat als je auto weg is dat dat meer kost...zelfs een omega uit 1994 kan gewoon open met een schroevendraaier, mijn broer zijn kadett uit 1988 is gered door de startonderbreker...
Zou kunnen dat het antennedraadje opgerold weggewerkt is onder je dashboard...dan doet ie het slecht...of draadbreukje..

sjaakie10938 (0), 18 jaar geleden

Opel omega van 2004 heeft het probleem dat je naast de auto moet staan en richten op zwarte bolletje op de hemel bekleding in de auto voor hij werkt, is niets aan te doen je kunt je sleutel reseten als hij het niet meet doet door zender van sleutel te halen sleutel in contakt te stoppen en omdraaien motor niet starten en zender naast zwartebollet op hemel houden en zender indrukken dan knippert de binnen verlichting en is sleutel gereset.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.