Opel Omega: backfires en inhouden

Bouwjaar: 1995

deze oproep is alleen gericht aan de echte profs.
heb met mijn omega 2.5 v6 heel veel problemen gehad.
heb al vervangen dismodule kabels radiateur bougies computer krukassensor nokkenassensor en nog een paar dingen nu heb ik het volgende probleem.
sinds gisteren start de auto weer maar geeft nu op het display aan automatische versnellingsbak, en hij ploft continue uit de uitlaat katalysator klinkt hol en houd vreselijk in lijkt wel of hij niet op alle cilinders loopt.
aangezien ik woonachtig ben in het buitenland en ze hier in tjechie alleen een tech 1 computer hebben en deze gaf een code 19 aan.
ook stinkt de auto naar benzine

marco

maral

Geplaatst door maral (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Heb je de bougiekabels wel op de juiste volgorde zitten?

maral (0), 18 jaar geleden

deze heeft een collega van mij gedaan maar ik denk het wel anders start hij volgens mij helemaal niet

maral (0), 18 jaar geleden

collega heeft het verkloot en heeft de kabels van de 2e en 6e cilinder verwisseld ondertussen door de backfires wel kat naar de knoppen

avonk (0), 18 jaar geleden

~ beter een goeie monteur dan een verre collega~

tijne (0), 18 jaar geleden

marco zou wel is gelijk kunen hebben ja want als je kat hol klinkt is hij zo ie zo naar de klote maar dat maakt in tjechie toch niet zo veel uit denk ik? of zijn de tijden erg verandert sinds ik ern eit mer geweest ben?

gr tijne

maral (0), 18 jaar geleden

nee maar ik rij nog op nederlands kenteken en moet volgende maand voor de apk

marco

maral (0), 18 jaar geleden

maar heb nog een probleem op mijn display staat automatische versnellingsbak en nu doet hij het alleen in zijn 1 2 en 3 en achteruit en in zijn drive alleen in de 3e nu geeft hij aan de computer aan dat hij geen toerental signaal van de motor krijgt en zover ik weet krijgt hij dit signaal van de nokkenas en krukassensor en deze zijn al vervangen

marco

maral (0), 18 jaar geleden

ben iets verder heb de stekkerverbindingen in de tussenconsole losgehad en ingespoten met contactspray en nu werkt als je vaak genoeg drukt een paar keer het lampje van de winterstand op de bak. tevens krijgt de ecu van de bak geen toerentalsignaal van de motor , tevens is de toerentalsensor op de bak al vervangen. word helemaal gek van de auto eerst het ene kapot dan het andere en nog niet klaar.

marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.