Opel Astra : Startprobleem

Heb onlangs iemand aangereden en radiator was stuk.Ben nog eind door gereden en uiteindelijk met vermogen verlies stilgevallen.radiator inmiddels vervangen maar wil niet starten.Heeft onsteking maar minimaal.Heb met start pilot geprobeerd zonder resultaat.Hopelijk kan iemand mij mogelike oorzaken en oplossingen geven.alvast bedankt.model opel astra f bouwjaar:1992 benzine 1400cc

scaryyenthe

Geplaatst door scaryyenthe (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Geef even aan om welk merk en type auto het gaat. Dat werkt wel iets makkelijker.

En wat betreft je omschrijving: het lijkt er op dat de motor veel te heet is geworden door gebrek aan koelwater met compressieverlies als gevolg.
Dikke kans dat er nu een lekke koppakking in zit, wellicht ook een kromme cilinderkop.
Laat een vakman hier even naar kijken.

scaryyenthe (0), 13 jaar geleden

startprobleem bij koude motor.Heb uiteindelijk andere wagen aangeschaft dus kan geen oplossing meegeven.toch bedankt voor de snelle reacties.ps;tav moderator had dit bericht al is doorgestuurd is blijkbaar ergens anders terecht gekomen maar gaat over zelfde wagen.

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat heb je er intussen aan (laten) doen?

Want met dit soort "mededelingen" wordt een ander er niets wijzer van zodat er ook geen goede raadgevingen komen op dit forum.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.