Opel Corsa: Startprobleem wil niet aanslaan

Bouwjaar: 2002

hallo, mensen. ik was met de autoradio. dus om te voorkomen van kortsluiting of dergelijke heb ik de pluskabel van de accu erafgehaald om te voorkomen van kortsluiting of iets wat op lijkt. alle kabels heb ik nagekeken en of er kortsluiting is. hier ben ik zeker 100% overtuigd dat het goed is. naderhand heb ik de pluspool er op de accu gedaan en ik wilde de auto gaan starten maar hij starte niet meer, kan het zo zijn dat de accu enige tijd heeft afgelegen en dat de geheugen is verloren zoals de herkenning van de sleutel. in de display van de kilometertelle knippert er wel een autootje met een sleutelsymbool. naar mijn mate heb ik het gevoel dat de sleutels en de startblokkering ge-reset moet worden en de sleutels weer herkent, (iets met imobilisator ofziets??) kortom startmotor hoor je wel maar hij slaat niet aan. dit is ook met de andere sleutel geprobeerd. kan iemand me mee helpen?

demircanh

Geplaatst door demircanh (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ai...vreemd genoeg zit er nu dus een storing in....uit laten lezen of rdio weer uitbouwen.

demircanh (0), 19 jaar geleden

Nou mensen, ik heb het effe laten uit laten lezen gelukkig bleek te zijn dat er geen hardwarematig geen storing was. De monteur zei dat de geheugen verloren was (of door de war??? zoiets) het moest opnieuw geprogrammeerd worden... nou dat was ook weer voorbij gelukkig zonder problemen opgelost... alvast bedankt allemaal

Groeten Haci

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.