Opel Astra: Startproblemen bij "lauwe" motor

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 (C1.4NZ)

Hallo,

Al een tijdje problemen met mijn Astra. Als de motor koud is start ie altijd zonder problemen, tevens als ie warm is. Maar als ik een ritje heb gemaakt en ik probeer hem een half uur tot een uur daarna te starten dan wil hij maar niet aanslaan.

Volgens de ANWB wegenwacht bleef de injektor hanger en met een tik erop moest hij het weer doen maar dat werkt inmiddels ook niet meer. Alleen geduld wordt nog beloond, meestal na een uur of zo doet hij het weer.

Weet iemand raad, mijn garage waar de auto nou al diverse keren is geweest heeft ook geen idee en wil nou de monopoint gaan vervangen, kijken of dat helpt.

Alvast hartelijk bedankt,

Marcel

MotoMaz

Geplaatst door MotoMaz (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

roygsi (0), 17 jaar geleden

als de wegenwacht dat zegt kan je eens zo'n injectorcleaner flesje proberen van 7,-, of je injectoren laten reinigen-testen-nieuwe filtertjes en rubbertjes a 100,- per 4 plus arbeidsloon

MotoMaz (0), 17 jaar geleden

Ik heb dat helaas al vaak geprobeerd met die cleaners en ook de garage heeft hem in een badje gelegd maar ook dat helpt dus niet. Ook de dure benzines als V-power en zo helpen niet. Het is trouwens een monopoint, dus maar één injektor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.