Opel corsa gsi (c16xe): stationair toerental gaat vanzelf omhoog

Bouwjaar: 1994

goededag hopelijk kan iemand mij hier helpen ben ten einde raad ,heb corsa gsi met c 16 xe motor het stationair toerental gaat af en toe vanzelf naar 2500 toeren .de andere keer doet hij het weer goed?heb reeds vervangen:lambda sonde,stationairtoerenregelmotor,koelwatertempsensor,bougies,luchtfilter,oliefilter en gasklephuis pakkingen en gereinigd.wie heeft nog een tip bij uitlezen dealer komt er geen storing uit bvd.

gerlosser

Geplaatst door gerlosser (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Blijft je gaspotentiometer niet hangen?
De gaspotentiometer regelt ook je gas toevoer.
Maar slaat je auto niet af en toe af als hij stationaire loopt want dan kan het betekenen dat je gaspotentiometer slecht is.
Dat heeft de dealer tegen mij gezegd. Ik had ook zo`n vergelijk baar probleem. Alleen bij mij was mijn LFR/Stappenmotor niet helemaal goed meer. Maar zo te zien is die bij jouw al vervangen. Ik als ik jouw was ook even naar je gaskabel kijken of hij af en toe niet blijft hangen. Want als ik mijn gas pendaal een beetje in trap wil hij af en toe niet helemaal terug gaan tegen het nokje aan wat op mijn gasklephuis zit.

Groetjes
Astra Rijder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.