Opel Astra: Stoelen over zetten .

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 T 103 kw

Beste,

dit is niet echt een probleem maar een vraag .
wij hebben een astra op het oog van 2014 , een Cosmo uitvoering . Helaas zitten daar de standaard stoelen in . Nu schijnt het zo te zijn dat die niet erg prettig zitten.
nu is mijn vraag is het mogelijk zonder al te veel gedoe om daar de ARG stoelen in te zetten ? en dat alles ervan ook werkt.

mvg Bennie

astraracer

Geplaatst door astraracer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

astraracer (0), 8 jaar geleden

zoveel kennis hier en niemand kan me dat vertellen?

kaleido 1 (1860) PRO, 8 jaar geleden

We zullen toch eerst de tijd moeten krijgen om uit te zoeken wat en welke verschillen er eventueel zijn , het is weekend en alle info is dan voor de meesten niet beschikbaar , of je moet het al een keer gedaan hebben , die kans is klein bij zo een jonge auto.
Maar je gaat uit van geruchten , heb je er al mee gereden en in gezeten , misschien denk je er zelf wel heel anders over.

Hans4040 (330) PRO, 8 jaar geleden

Je bedoeld AGR...
Ik ben bang dat het niet zomaar werkt...lees dit maar even.

De basisversie van de optionele ergonomische stoel heeft een viervoudig verstelbare steun voor lendenen en onderrug. [color=blue]Dat verstellen gaat elektropneumatisch, dus met een pompje en ingebouwde luchtreservoirs.[/color] Ook de zitting is kantelbaar en in de lengte verstelbaar. De rugleuning volgt de natuurlijke kromming van de wervelkolom. Verder zijn de stoelen uitgerust met elektropneumatisch verstelbare zijsteunen, die de rugleuning versmallen of verbreden. Deze ergonomische elementen samen hebben een AGR-keurmerk opgeleverd, dat door een onafhankelijke organisatie ter preventie van rugklachten wordt toegekend.

Bron: http://www.opel.nl/apps/News/general/ast...

astraracer (0), 8 jaar geleden

uiteraard snap ik dat het eerst uitgezocht moet worden door iemand . maar het kon ook indd zijn dat iemand daar al ervaring mee had/heeft en het zo wist.
ik heb nog niet in deze auto gereden maar wil dat zeker gaan doen , maar gezien ik nu de AGR stoelen gewent ben en ik rug patiënt ben .

antoonio (0), 8 jaar geleden

staat de auto bij een dealer?

Astra-turbo (0), 8 jaar geleden

zo een nieuw account aangemaakt want die andere was niet meer in te loggen . wat ik ook probeerde .

maar indd de auto staat bij een dealer te koop . en heb inmiddels een proefrit gemaakt en besloten deze wagen te kopen ..
het is een astra 14. T sports tourer van 2014

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.