Opel astra 1.7 dti: storing???????

Bouwjaar: 2000

zodra ik de auto start slaat ie niet in 1 keer aan de tweede keer starten wel maar dan staat de dagteller op 0 de radio is alles kwijt en de klok en datum moeten ook weer opnieuw ingesteld worden.heb pas de dynamo laten vervangen weet niet of dat er wat mee te maken heeft. ik hoor wel of iemand het probleem herkent


mvg barry

barry828

Geplaatst door barry828 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

gaan bij de startpoging ook de lampjes op je dashboard uit en draait de motor erg langzaam, zo ja dan denk ik dat je accu vervangen dient te worden, zal denk ik ook rond de 4 jaar oud zijn.

evt. kan je de laadspanning meten met een multimeter. moet in de buurt van de 14.4 volt liggen bij draaiende motor en rond de 13 volt als de motor uit is.

succes.

gr.
martin.

barry828 (0), 19 jaar geleden

ja alles ging uit maar startmotor draaide op normale snelheid deed niet raar ofzo hij is inderdaad 4 jaar oud ja ik ga ervanuit dat de dynamo goed is die is 3 weken geleden vervangen door de dealer zal de accu gaan vervangen kijken of dat het probleem oplost


mvg barry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.